Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

Kunnon puhuja - Kalastroganoff

Kunnon puhuja


Naantalin Pursiseuran Hai–venejaoston (siihen kuului kolme jäsentä: Jambu, Paki ja minä) kauden päättäjäisissä Jambu piti tapansa mukaan juhlapuheen. Oli puhunut jo tunnin. Totesi sitten, että enemmänkin olisi sanomista, mutta kun jäi kello kotiin. ”On tuolla peräseinällä Suomen Purjehtijaliiton kalenteri”, totesi Tulosen Paki.Kalastroganoff


Stroganoff on totuttu tekemään ja syömään yleensä punaisesta lihasta valmistettuna. Mutta esierkiksi kanasta valmistettuna se on tosi herkullista. Parempaa stroganoffia saat ainoastaan kalasta. Miksi siis et tekisi sitä?Jos ihmettelet sitä, miksi suosittelen näissä resepteissäni ranskisten sijaan keittetyjä perunoita, se johtuu siitä, että näiden ruokien ja hienostuneen keitetyn puhtaan perunan kombinaatio toimii parhaiten. Ei kiistellä makuasioista. Se vain on niin.

300 gr puhdasta, ruodotonta ja nahatonta kalaa kuutioituna
2 rkl voita
1 rkl merisuolaa
1 tl valkopippuria
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
½ dl kermaa
½ l kiehuvaa vettä
1 tl sinappia
2 rkl tomaatisosetta
1 etikkakurkku

Ruskista padassa voin kera pilkottu sipuli. Lisää mausteet ja vehnäjauhot ja sekoita. Kaada vesi joukkoon. Anna kiehua 5-10 minuuttia. Lisää kerma, sinappi, tomaattikastike, kuutioiksi leikattu kurkku ja sekoita. Viimeiseksi kuutioidut kalan palat. Keitä kalat kypsiksi n. 10 minuuttia. Ja tarjolle keitettyjen perunoiden kera.

Kommentit

 1. نجار ابواب بالرياض نجار بالرياض
  تركيب ستائر بالرياض شركة تركيب ستائر بالرياض
  تنظيف مكيفات بالرياض شركة تنظيف مكيفات بالرياض
  شركة تنظيف افران الغاز بالرياض شركة تنظيف افران بالرياض
  تركيب اثاث ايكيا بالرياض تركيب اثاث ايكيا بالرياض
  تركيب مكيفات بالرياض شركة تركيب مكيفات بالرياض  VastaaPoista

Lähetä kommentti