Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

SAMANNIMISET

Ystäväni Jouni Kangas (nimi keksitty) nimisiä henkilöitä on Suomessa lukuisia. Näin voi käydä kun soittaja luulee tavoittaneensa oikean henkilön:


POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA

Kuin peiliin katsoisi

Poikamme Miikka (4v.) ojensi isäänsä, kun tämä erehtyi moittimaan erästä tv-esiintyjää tyhmäksi: " Ei saa sanoa toista tyhmäksi ellei itse ole!"

-Hannele

 

ELÄMÄN TOTUUKSIA

Kysyvä ei tieltä eksy, hän on jo eksynyt.

 


UUNIKALA JA - NAURIS

 

150-200 g puhdasta kalaa per syöjä

isoja nauriita yhtä monta kun on syöjää

suolaa, mustapippuria

voita ja ruokaöljyä

siirappia

foliota

 

Pese nauriit hyvin. Ota foliota yhtä monta arkkia kuin on syöjiä. Ripottele folion pohjalle suolaa -karkeaa tai hienoa. Nosta nauris foliolle. Ripottele hieman suolaa ja mustapippurirouhetta päälle sekä iso nokare voita. Sitten viiruttele hieman siirappia nauriin päälle. Kiedo pakettiin ja laita uuniin 175 astetta 45 minuuttia.

Avaa paketti ja lisää suolattu kala joukkoon. Sulje nyytti ja laita uuniin takaisin 20 minuutiksi. Kun otat ruoat lautaselle, voit kuoria nauriin ja leikata se säteittäin sekä kaataa nesteen foliosta nauriin ja kalan päälle.

Onpahan sellainen ruokaherkku, kun esi-isämme nauttivat jo kauan sitten. EI herkut vanhene.

Kommentit