Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

Pokka ei petä - Savukalan maustekastike 15.4.2022

 POKKA EI PETÄ

Veneveistämötoimintani oli enemmän kuin mielenkiintoista. Tehtiin kuuluisia Hurrican, Beaufort, Haiveli ja Myrskyluodon veneitä. Työntekijät olivat hyvin persoonallisia. Kuten esimerkiksi lasikuitumies Pepe, joka taisi terästää kemikaaleja omillaan. Mutta miehellä kantti kesti ja huumori hersyi. Eräänä työpäivänä vaan huomasin, että parempi miehen on lähteä kotiin kesken kaiken. Hyödyksi itselleen ja myös yritykselle.  

POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA

Vanha äijä

Tyttäreni (4v.) makasi ammeessa saunassa ja sanoi surkealla äänellä: ”Isi, en halua, että sinusta koskaan tulee vanha äijä.” Odotimme korvat höröllä jatkoa. ”Jos sinusta tulee vanha äijä, me joudutaan äidin kanssa istumaan sinun sängyn vieressä yötä päivää ja minä soitan sinulle viulua. Mutta se vasta kurjaa olisi, jos menisit semmoisena töihin ja tartuttaisit kaikki työntekijäsi.”

-Anne 48v.

ELÄMÄN TOTUUKSIA

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon: huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.SAVUKALAN MAUSTEKASTIKE 

Savustettua kalaa.


Kastike:

2 dl kermaviiliä

1 dl pinaattia

2 rkl hienonnettua persiljaa

1 tl hinonnettua kirveliä

1 murskattu valkosipulinkynsi

Suolaa ja puppuria         

Kiehauta pinaatti, kuivaa se ja anna jäähtyä. Silppua pieneksi. Sekoita pinaatti, persilja, kirveli, valkosipuli, suola ja pippuri kermaviiliin. Kastike valmis tarjottavaksi lämpimän tai kylmän savukalan kanssa. Tai öljyllä voidellun ja uudelleen uunissa lämmitetyn savukalan kanssa.

Kommentit

  1. The machine pays off by dropping right into a cup or trough from two to all the cash within the machine, relying on how and the way many of the symbols line up when the rotating reels come to relaxation. Symbols traditionally used embrace stars, card fits, bars, numbers , various pictured fruits—cherries, plums, oranges, lemons, and watermelons—and the phrases 코인카지노 jackpot and bar. House of Fun free 3D slot video games are designed to offer the most immersive slot machine expertise. You do not want special glasses to play these video games, but the impact is similar to watching a 3D movie. These types of free slots are good for Funsters who really want to sit back and benefit from the full casino sensation. Let us bring Las Vegas straight to you, wherever you're be}, and join in on the slot machine fun now.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti