Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

Parisuhdeongelma - Kalamakaroonilaatikko

PARISUHDEONGELMA

Naantalilainen eläkkeellä oleva ystäväni, joka kuuluu maailmanparantajien ry:hyn (ry= rekisteröimätön yhdistys) on mukana säännöllisesti yhdistyksemme aamuisissa kahvipalavereissa Merisalissa, Naantalin Vanhanakaupungin rannan terassilla, kertoi tapansa mukaan persoonallisia kokemuksiaan elävästä elämästä. Tässä yksi niistä. Yksi surullisimmista.

 

Hän oli ollut parisuhteessa ilman virallista vahvistusta jo pian 30 vuotta. Rouvan ehdotus ei enää ollut kovin ajankohtainen. Lienee ollut hieman jälkijättöistä elämän muutoksen haaveilua.

 


 

POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA

 

Äiti kehotti Jenniä korjaamaan lelut paikoilleen ja sitten nukkumaan. Tyttö tokaisi: "Ei ahkerakaan aina viitti!" -Kummitäti

 

 

KALAMAKARONILAATIKKO

Muutama vuosi sitten koululaisten suosikkiruoka koulussa oli makaronilaatikko, toki jauhelihasta. Nyt, kun kalan suosio koululaistenkin keskuudessa on noussut ilahduttavasti, tässä päivitys koululaisten suosikkiruoasta.

 

Keitä makaroni lievässä suolavedessä. Ruskista kevyesti suolatut ja pilkotut kalanpalat. Sekoita makaronit ja kalat. Kaada joukkoon kolmen juuston ruokakermaa reilusti ja laita uuniin ruskistumaan. Siinä se.

Kommentit