Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

Koulukaverukset - Höyrystetty kala

KOULUKAVERUKSET

Huumori on maailman toiseksi paras keksintö – makkaran jälkeen.

 

Koko elämäni ajan olen hakeutunut ystävyyssuhteisiin huumorintajuisten ihmisten kanssa. Tieten tahtoen. Elämä kun heidän kanssaan on niin mukavaa. Huumori auttaa silloin kun rahat ovat loppu, tai olet taas lihonut 200 g tai naapurilla on ilkeämielinen päivä. Lyöttäytyminen silloin samanlaisten turhakkeiden kanssa tekee elämästä oloisensa.

 

Olen onnellinen mies myös sen vuoksi, että minulla on monta samankaltaisesta huumorista pitävää ystävää. EI kaikkien mielestä niin fiksuja, mutta silläkö väliä. Itsekkäästi vaan tunnelmaan ja nauramaan. Minäkin entinen syntinen soittajanretku lähentelen 80 ikävuotta. Väitän että ystäväni naantalilainen Tulosen Paki on antanut minulle lisäaikaa elämääni useita vuosia. Vaihtokauppa on pitänyt meidät vireessä.

 
 

POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA

Tyttö vanhemmilleen: "Kyllä teille on sattunut hyvä vahinko, kun saitte tällaisen ihan oikean prinsessan, vaikka ette itse ole edes kuninkaallisia." -Tiina

 

 

 

HÖYRYSTETTY KALA

Meillä ei ole kotona mikroa. Pidän suhteeni vaimoon. Mutta:

Löysin ”arkistostani” eli pöytäni pinosta sähköpostin tulostettuna. 20.4.2014 Lähettäjänä Estonia onnettomuuden pelastustoimia johtanut merivoimien kommodori Raimo Tiilikainen. Innokas kalamies, kalaruokien valmistaja ja nautiskelija. Kävimme kirjeenvaihtoa kalaresepteistä. Tässä hänen yksi viesteistään:

 

Mausta kokonainen, perattu kala suolalla ja laita vatsaan sitruunavoitahnaa. Laita se kannelliseen lasi- tai keraamiseen vuokaan sekä kypsennä täydellä teholla. Kymmenen (10) minuuttia iso kala 500-1000 g. Kuusi (6) minuuttia pienempi 300-500 g kala. On herkullista. Omassa mehussaan kypsentynyt kala.

Uskoo, ken kokeilee.

 

Annoin tämän toisenlaisen kalareseptin Herrankukkaron kokille, naapurisaaren Aaslaluodon emännälle, oivallisen kalareseptien taitajalle. Tässä hänen kommenttinsa:

 

”Ja tämä tosiaan kun omassa liemessään vielä kypsyy niin Ai että... Rehellisesti sanoen olin vähän skeptinen onnistuuko. En ole enää. Ei ole koskaan tullut tuotakaan ennen tehtyä mutta jatkoon meni tämä metodi.”

Kommentit

 1. This is one of the best website I have seen in a long time thankyou so much, thankyou for let me share this website to all my friends 메이저사이트

  VastaaPoista
 2. Thank you for providing a good quality article. 카지노사이트

  VastaaPoista
 3. Hiya! I simply want to give a huge thumbs up for the great info you’ve here on this post. I will probably be coming again to your weblog for more soon. 온라인경마

  VastaaPoista
 4. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. keep up the excellent quality writing. 토토사이트

  VastaaPoista

Lähetä kommentti