Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

Lentopelko - Villimpi vihersalaatti

Lentopelko


Sellaista en ole koskaan kokenut. Johtuneeko siitä, että 60-luvulla kävin lentolupakurssilla. Sain jopa yksinlentoluvan. Mutta sitten lähdin silloin tuntemattoman Antti Hammarbergin kanssa kiertueella ja lupakirja vanheni. Kiertueellamme tuntematon laulaja nousi korkealle kuin raketti. Irwin Goodman.

Tampereen Viihdeohjelmien pomon, legendaarisen Suojasen Tapin kanssa olimme menossa Kanarian saarille sen aikaisen viihdetaiteilijajoukon kanssa. Konetyyppi oli DC 6, jonka moottoreista startatessa nousi tulta. Suojanen istui sen aikaisen tenavatähden Vesa Enteen vieressä. Kun konetta startattiin, katsoi Tappi lasittunein silmin ikkunasta ulos ja parkaisi:

”Vesa! Äkkiä viinaa. Moottorit liekehtii, moottorit liekehtii.” Meitä muita nauratti niin.

Toinen muisto eksoottisesta lennosta oli kauan sitten, kun lensimme 20 hengen pikkukoneella Tallinnasta Helsinkiin. Kun kone nousi ilmaan, kapteeni kuulutti tervetulleeksi matkustajat, kertoi lentoaikataulusta ym. Lopuksi hän ilmoitti, että kapteeninanne on tänään Juri Gagarin. Lentomatkalla matkustajat istuivat totisena puhumatta mitään. Pääsimme turvallisesti Helsinkiin. Kiitos kokeneen lentäjän.
Villimpi vihersalaatti


Herrankukkaron palkitun villiruokapöydän toinen villimpi salaatti. Terveellistä ja maistuvaa!

Suolaheinää (Herrankukkaron viheriöiltä)
Lehtisalaattia
Ruohosipulia
Vesikrassia
Tomaattia
Kurkkua

Kommentit