Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tietoMIELIKUVITUSTARINA

Meillä oli aikanaan Aarnion Jambun ja Tulosen Pakin kanssa purjehdusreissuillamme tapana kertoa toinen toistaan uskomattomampia tarinoita. Pääasia oli, ettei niihin ollut pakko uskoa. Me kerroimme omista kokemuksistamme. Olimme siinä aika hyviä. Yksi Pakin kertomuksista kyllä oli niin uskottava, että se olisi ihan oikeastikin voinut tapahtua. "Olimme tulossa DC kasin kanssa Turun lentokentälle. Laskeutuessamme varoitusvalo näytti, että laskutelineet olivat jumissa." "Miten siitä selvisit?"

"Helppo juttu. Muistin, että koneen katolle oli tilanpuutteen vuoksi kiinnitetty lastenvaunut pyörät ylöspäin. Heitin ´lätyn´ (ammattikielellä lentokoneen) ympäri ja laskeuduin niiden varassa. Helppo juttu, kun on vähän mielikuvitusta ja riskinottokykyä."

Me jäimme Jambun kanssa pohtimaan, että mahtoiko Paki puhua totta??

Mielikuvitustarina 27.11.15

 
Lukijapalautetta viime viikon sanasokeus-tarinastani:
 
”Kiitoksia hauskoista ja välillä opettavaisistakin tarinoistasi! Tämän kertaiseen tarinaan liittyen haluaisin korjata yhden virheen: Nimittäin Aku Ankan koiran nimi ei ole Pluto vaan Puliveivari. Pluto on Mikki Hiiren koiran nimi. Ystävällisin terveisin: PK.”
Vastaukseni: ”Sanasokeus sokeuttaa Sinuakin. Se Mikki Hiiren koiran nimi oli PULIVARI eikä Puliveivari, kuten väitit”.
 

 
Sipuliahvenet 27.11.15
 
 
SIPULISAAREN AHVENPERUNAT
 
Pieniä ahvenia
Merisuolaa
Perunoita
Sipulia
Valkopippuria
persiljaa tai tilliä
voita
sinappia

Laitetaan raikkaaseen veteen kuoritut perunat kiehumaan. Merisuolaa sopivasti. Lisätään perunoiden päälle vähäsen sipulin renkaita ja hiukkasen valkopippurin rouhetta. 5 minuutin keittämisen jälkeen lisätään päällimmäiseksi peratut ahvenet. Keitetään kypsiksi. Nostetaan tarjoiluastian keskelle ahvenet, reunoille keitetyt perunat. Tehdään kastike voista, silputusta persiljasta tai tillistä ja sinapista. Valellaan kastike päälle.
 
Resepti tulostettavassa muodossa.
 
 

s (142 x 131)

Elämän makuisin terveisin

Pentti-Oskari Kangas
Kiireapulainen

Kommentit

  1. Good morning, I'm Roy Albert, and I'm a new visitor. I like your writing style and the information about AN IMAGINATION STORY you provide, so please keep up the good work. In order to finish my job today, I am currently searching for the do my assignment service in 1 hour to assist me with writing an essay. I am in desperate need of essay aid.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti