Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto


PAKI SAI SAKOT

Viime keväänä kaverini Routamaan Hessu ja Tulosen Paki olivat autolla tulossa Helsingistä. Matkalla poliisi pysäytti heidät. Paki sai sakot. Ei siinä mitään merkillistä. Eikö? Vaikka Hessu ajoi! Sakkojen perusteena oli se, että Paki istui kuskin vierellä. Ilman turvavöitä.

Aikanaan, kun veneveistämöni Beaufort Oy:n päällikkö, naantalilainen Jussilan Ilkka, ajoi Helsingin venenäyttelystä kotiin, hänet pysäytettiin ylinopeudesta ja poliisi kyseli ansioita. ”Nippa nappa kaks sataa kuussa”, vastasi Ilkka. ”Älkääs nyt höpöttäkö. Tuo ei voi taatusti pitää paikkaansa!” Ilkka perusteli: ”Tule itte myymään helmikuussa veneitä provisiopalkalla, niin tiedät, puhunko totta.” Jussila sai alimman mahdollisen sakon. Luultavasti säälistä.


54 (800 x 345)

 
Vinkki:
 
Uunista tuli ulos suoraan nautittavaksi: Onnellisen miehen tarinoita osa 4.
Haluatko lukea lisää mm. seuraavista aiheista:
- Kenraali Ehnrotin Venäjäkommentit
- Kekkosen talo
- Vanha holvikirkko
Katso ja tilaa syksyn myyntimenestys: www.oskarionnellinen.fi

Saat veloituksetta lisäksi HYMYPÄIVÄN KALENTERIN, arvo 10 €. Takuu: Jollei kirja ja kalenteri hymyilytä, saat palauttaa ne takaisin.

Kirjoja on painettu jo tuhansia kappaleita, eikä vielä yksikään ole tullut takaisin. Kiertoon niitä on kyllä lähtenyt paljon. Osa myyntituloista menee Sri Lankan köyhien lasten kouluttamiseen. Lisätietoja www.positiivarit.fi/lotushill
 

 
53 (800 x 468)
 
 
AAMUPUUROLEIPÄ
 
Raotan jälleen Herrankukkaron keittiön salaisuuksien verhoa: Yksi suosituimmista aamiaisruoista on yllätys yllätys, halpa ja yksinkertainen ruoka. Kierrätystä myötäpäivään.

Jos kaurapuuroa jää jäljelle esim. litran verran, lisää siihen lämpimään veteen liotettua hiivaa teelusikallinen. Lisää kuminan siemeniä hyppysellinen ja halutessasi pähkinän mursketta. Vehnäjauhoja niin, että taikina pysyy löysähkönä. Suolaa ei tarvita, jos sitä on puurossa valmiina.

Anna nousta puolisen tuntia liinan alla vedottomassa tilassa.

Levitä taikina tasaiseksi laataksi taputtamalla leivinpaperin päälle. Uuniin 15-20 minuutiksi 200-250 astetta, kunnes pinta on ruskea. Uskotko, että maistuu taivaalliselta? Jollet usko, kokeile. Annan ainutlaatuisen takuun tälle reseptille: Jollei toimi, ei tarvitse syödä. Laittakaahan kommentteja oskari@herrankukkaro.fi

 
Resepti tulostettavassa muodossa.
 
 

s (142 x 131)

Elämän makuisin terveisin

Pentti-Oskari Kangas
Kiireapulainen

Palautteet/osoitteenmuutokset:
oskari@herrankukkaro.fi


Lisätietoa: www.herrankukkaro.fi.

Kommentit