Naan-leipä - Mausteinen savukala
NAAN-LEIPÄ
Terve Pentti-Oskari,
Kiitos erittäin mainioista perjantain piristyksistä ja hyvistä resepteistä kautta vuosien.
Tulit mieleeni, kun istuimme juuri nepalilaisessa ravintolassa ja kysyin seurueelta että mikä on ehdottomasti paras levite Naan-leivälle?
Tietysti Naan-tali.
Hyvää lähestyvää vappua
ja voikaa hyvin.
Timo Koivusalo
Se lyhyt ja laiha ohjaaja
POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA
Anoppi oli hoitamassa lapsiamme, jotka illalla innostuivat pomppimaan meidän vanhempien sängyssä ja pyörittelivät peitoista "lumipalloja". Anoppi torui ja sanoi ettei äiti varmaankaan tykkää kun tuolla tavalla myttäätte. Vanhempi (5v.) totesi hänelle: ”Ei se haittaa - äiti ja isäkin jättävät ne aina myttyyn, ja äiti petaa vaan kun on vieraita tulossa!”-Ulla
MAUSTEINEN SAVUKALA
500 gr savukalaa perattuna puhtaaksi
1 dl ruokaöljyä
1 sitruunan mehu
3 tl sokeria tai 2 tl hunajaa
1/3 tl valkopippuria hienonnettuna
hienonnettua ruohosipulia
Sekoita
maustekastike ja kaada se tarjoiluvadille valmiiksi laitettujen
savukalojen päälle. Ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia. Anna
vetäytyä mausteineen muutaman tunnin. Nautitaan keitettyjen perunoiden
kanssa. Toisenlainen savukalaelämys. Vauuu!
Kommentit
Lähetä kommentti