Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tietoTAITEILIJAELÄKE ON HIENO SAAVUTUS

Orkesterimme Seitsemän seinähullun jäsenistä suurin osa on jo saanut hienon tunnustuksen elämäntyöstään, valtion taiteilijaeläkkeen. Muutama on vielä vailla ja hakupapereita on lähetelty ahkerasti.

Viimeksi kun orkesterini pillisti ja lavan etuhahmo Purtsi haki itselleen taiteilijaeläkettä, hän lähestyi puoltolausunnon pyynnöllään pakinoitsija-Bisquitia eli Seppo Ahtia, Linnanmäen Uuden Iloisen Teatterin voimahahmoa ja orkesterimme hienoa ystävää. Esiintyiväthän Veljekset siellä yhtäjaksoisesti 29 vuoden ajan.

Kun Purtsi valitteli päätöksen vaan kestävän ja kestävän, totesi Bisquit: ”Kuule. Aira Samulinkin on jo kohta yhdeksänkymmentä, eikä vieläkään ole ehtinyt saada sitä taiteilijaeläkettä. Että odottele vaan Purtsi ihan rauhassa.”Taiteilijaeläke-hieno saavutus


 
Tyrniviili 17.3.17
 
 
TYRNIVIILI
 

Purkki valmista punaista viiliä
1 litra punaista maito
250 g tyrnihilloa

Ota lusikalla valmiina kaupasta ostetusta viilistä ruokalusikallinen viiliä astian pohjalle. Sellaisen matalaan, laakeaan astiaan. Viilin ”siemenen ” päälle kaadat huoneenlämpöistä PUNAISTA maitoa. Peitä viilikeppu esimerkiksi pyyheliinalla ja jätä jonnekin syrjään huoneenlämpöön valmistumaan 1-2 vuorokaudeksi. Kun viili on jämähtänyt niin, että voit kallistaa sitä sen valumatta, nosta se jääkaappiin.

Laita tyrnihillo siemeneksi annosastioiden pohjalle. Juomalaseihin, syviin lautasiin, kulhoihin, kippoihin yms.


 
Resepti tulostettavassa muodossa.
 


s (142 x 131)

Elämän makuisin terveisin

Pentti-Oskari Kangas
Kiireapulainen

Kommentit