Tilaa Perjantairesepti

Tilaa perjantaireseptit suoraan sähköpostiisi.
* Pakollinen tieto

Tekoälyhuumoria - Piparjuurinen kalan kastike

 

TEKOÄLYHUUMORIA

Luulette, että olen hurahtanut täysin tekoälyyn. En ole. Käytän sitä vain hyväkseni tutkimalla sen merkillisyyksiä. Onhan se maailman vaarallisin väline tulevaisuudessa. Mutta kun sen tuloa ei voi estää, pitää hyödyntää sitä positiivisesti. Tästä on hyvä esimerkki nuorisomme vinkistä minulle. Käytän Applen mobiililaitetta. Siellä on tekoälyn aikaansaama puhelinpalvelija. Siri. Nimi jäi mieleeni heti, sillä Siri on talvikotisaaremme Ceylonin yleisin miesten nimi. Toiminto pelaa siten, että sanot puhelimelle yhtäjaksoisesti: ”heisiri” ja Siri vastaa: ”Niin”. Sitten sanot puhelimelle: ”Kerro vitsi”. Ja Siri kertoo. Tekoälyn tekemiä. Eiii huuuuaannooo. Kokeilehan!

HUOM! Nämä onnellisen miehen tarinat olen pian 20 vuoden ajan kirjoittanut ”Iha ite”, Ilman keinoälyä. Usein ilman oikeatakaan älyä. Mutta ehkä nämä tarinat ovat hintalaatusuhteeltaan kelpoisia. Ja muistattehan, että tamperelaiset saavat edelleen nämä tarinat puoleen hintaan

Esimerkkejä Sirin anekdooteista:

1. Kaverini sai töitä kellonsoittajana. Hänen piti vetää oikeasta narusta.

2. Yritin kerran järjestää piiloturnausta. Mutta se meni mönkään, koska pelaajia oli vaikea löytää.

3. Näitkö sen maastopukuisen tyypin? EN minäkään!

4. Oletko kuullut vitsin tilastotieteilijästä? Todennäköisesti!

5. Miksi lumiukkoa kutsutaan kesäisin? Lätäköksi.

6. Minulla on kaveri, joka näkee usein lentäviä lautasia. Hän on aika kömpelö tarjoilija.

7. Mies oli uudella purjeveneellään myrskyn silmässä ja kutsui Merivartiostoa. Sieltä kysyttiin, mikä on sijaintinne? Mies makasi sykkyrällään hyttinsä lattialla ja vastasi. Miksi sitä kysytte?

8. Miksi näkymätön mies kieltäytyi ylennyksestä? Hän ei nähnyt itseään siinä asemassa.

9. Yritin murtaa jään ensimmäisissä harjoituksissa. Sain potkut lätkäjoukkueesta.

10. Nainen koputtaa elokuvissa edessään olevan pariskunnan harteille ja sanoo, ettei kuule, mitä puhutaan. ”Ei sinun kuuluisikaan kuulla. Tämä on yksityinen keskustelu.”TEKOÄLYKOULUTUS HERRANKUKKAROSSA 12-13.1.2024

Tervantuoksuinen koulutustapahtuma, jossa saariston perinteet yhtyvät viimeisimpään teknologiaan - Herrankukkarossa tammikuussa 2024.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä


POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA

Risto oli kirjoittanut kotiaineen, jonka nimi oli "Minun kissani". Opettaja luki sitä hetken ja sanoi: "Eikös tämä ole se sama aine, jonka veljesi kirjoitti viime vuonna?" Risto vastasi empimättä: " Voi olla, mutta sama on kissakin."

VIIKON MIETELAUSE

Erasmus Rotterdamilaisen Kultaisesta kirjasta 1500-luvulta

Liha tulee leikata pieniksi palasiksi lautasella, sitten ottaa vähän leipää ja pureskella niitä jonkin aikaa ennen nielemistä. Tämä käy ohjeeksi niin hyvien tapojen kuin terveydenkin kannalta.


PIPARJUURINEN KALAN KASTIKE

1 dl majoneesia
1 dl kermaa tai
2 dl kermaviiliä
3 rkl piparjuuriraastetta
Suolaa
Sitruunamehua

Sekoita majoneesi ja vaahdotettu kerma tai kermaviili keskenään. Lisää piparjuuriraaste joukkoon sekoittaen. Mausta suolalla ja sitruunamehulla makusi mukaan.

Kommentit